Onsdag 30/3-11

Nu ska vi se vad som hänt sen senast, det var i torsdags jag skrev. Känner inte längre samma behov av att skriva varje dag, det blir liksom inte bra om man inte har något  ordentligt att säga. Hur som, helgen var riktigt fullspäckad och nice! På fredagen åt vi middag tillsammans med Henke, Emmi och Phille och Kajsa. Vi käkade på Kimpo och hade det skittrevligt! Kajsa är Philles nya flickvän! Vi skrattade mycket, åt god mat och trivdes. Efteråt drog vi hem till Henke och Emmi och drack vin allihopa. En riktigt skön fredag!

På lördagen steg vi upp ganska tidigt och åt frukost tillsammans. Sen stack Erik och tränade och efter det kom han hem och plockade upp mig och så åkte vi hem till Stoffe och lilla Iris. Jättemysigt att hänga med dem! Iris verkade trivas bra med mig. Erik har hon träffat innan och är lite småförtjust i, I don't blame her. Liten sötnos är hon iallafall och vi hade det bra ute i deras trädgård medans Stoffe klippte träd!

Efter det lilla besöket sprang vi lite på stan i jakt på presenter till Ivan som fyllde hela ett år i söndags! Jag hade redan en present sen tidigare som jag hittade på second hand-rundan med Elina i onsdags, en jätterolig bok om hur barn blir till som jag själv hade när jag var liten. Tydligen hade Märta letat efter den boken också så det var roligt att jag hittade den bara sådär! En orm fick han också samt en maracas! Hur som, efter allt rännande kom vi äntligen hem till slut. Käkade middag i all hast och gick sen ner till grannen där vi blivit nerbjudna. Det var ganska trevligt där nere, satt och snackade i flera timmar. Kändes helt overkligt att vi bodde precis ovanför, det var rätt skönt att komma hem sen.

Sen i söndags var det ju kalaset som stod på schemat. Lilla Ivus som blev ett! Så sjukt att det är ett år sen man såg honom för allra första gången, alldeles fräsch från babyfabriken. Lilla fina fis! Det var ett mysigt kalas med kakor och bullar och tårta. I bilen hem satt jag och snackade med mormor, det var mysigt!

Oj vad jag skriver nu... I veckan har det inte hänt så mycket men jag har fixat många grejer som måste ordnas så det är skönt! Jag känner att jag har mer koll på läget nu. Skolan är under kontroll och jag har en klar planering av hur framtiden med den kommer se ut. Känns bra! Livet är härligt och det är vår!


Torsdag 24/3-11

Nu var det banne mig ett tag sen jag skrev så jag måste skriva av mig lite så jag kommer ihåg vad som hänt. I söndags var vi på middag på Näsby för morfar som blivit åttio år gammal. Fick god grekisk mat, jag tog en fylld kycklingfilé med fetaost och paprika och Erik tog en svärdfiskkotlett. Eriks val var bäst. Bra kalas, Morfar blir alltid så glad när han ser en och kramar en alltid stenhårt. Efteråt drack vi kaffe på Kulltorp.

Annat som hänt, hmm... Kan inte komma på något major event sådär men det har varit mycket människor över här som vanligt. Igår till exempel hade jag en heldag med Elina och det var riktigt nice. Möttes på cykelbron och chillade en stund innan vi gick vidare till Röda Korset. Där inne botaniserade vi ett bra tag, kollade verkligen på allt! Förutom kläderna dock, när vi väl kom till dem var vi riktigt mätta.

Kom hem med fyra nya ljuslyktor i glas och en fotogenlampa i form av en glödlampa som var både fin och rolig. En ny tekanna med sil följde också med hem samt ett litet litet fat. Fyra böcker likaså, två barnböcker och två receptböcker. Second handla är bäst. Efteråt drog vi hem till mig och Erik och gjorde käk och marängsviss efter ett stopp på Willys. Tobbe kom också efter ett tag.

Idag är det redan torsdag vilket är helt absurt. Jag och Prins Erik har haft en bra och mysig vecka och det är så förbannat roligt att vara tillsammans med Erik! All the time. Ska bli mysigt med helg. Annars idag så har jag tvätt-tid, ska hämta ett paket från H&M och så kommer Paul på besök! Good day!

P.S. Man kunde köpa Playstation 1 också med kontroll och hela kitet för hundra kronor också på Röda Korset. Blev riktigt sugen... Vill spela det första Rayman-spelet. D.S.


Lördag 19/3-11

Jag är så himla trött idag att det inte är sant! Vi kom hem ganska sent igår och i morse vaknade jag skittidigt, åtta timmar blev det ju verkligen inte. Det var sjukt trevligt igår iallafall, med middag hos Eriks föräldrar och besök hos Frida och Astrit med Elina, Tobbe och Danne. Hann till och med mysa med Erik en stund efter jobbet innan vi stressade iväg.

Eriks föräldrar bjöd på en jättegod fisksoppa, jag älskar fisksoppa! Två tallrikar soppa och massor med vitlöksbröd senare kom efterrätten fram som bestod av glass, grädde och jordgubbar. Mmmm! Linnea var också hemma så vi hängde med henne en stund också, pratade lite högskola och sådär bland annat. Sen fick vi skjuts till Frida och Astrit.

Frida bakade en hallon- och blåbärspaj som hon bjöd på med vispgrädde till och vi hade det mysigt allihopa. Drack vin, chillade, lyssnade på musik och spelade kort tills alla pojkarna somnade. Vi fick skjuts hem sen av Elinas morsa och hoppade ner i sängen direkt när vi kom hem.

Idag är det lördag och jag vaknade som sagt skittidigt. Pallar inte ligga i sängen om jag känner att jag inte kan somna om så jag gjorde ordning en redig helgfrukost med nybakta frallor med linfrön i och pannkakor med havregryn. Nu är Erik och tränar och jag sitter i sängen med datorn. Ska sova en stund, om jag kan, och sen vill jag ut i solen, hoppas den håller i sig bara.


Familjemedlemmar

Ville dokumentera mina nya familjemedlemmar också så här är dem! Är verkligen nöjd med mina köp, jackan var dessutom nedsatt med tvåhundra kronor så det var ett litet klipp! Ballerinorna köpte jag med ett presentkort och de vita kostar bara typ åttio spänn. Inga kapitalvaror här inte!


Födelsedagspresent?

Priset ligger på hundratjugonio kronor och det är ju inte alls farligt för världens finaste skor! Även om de vita är sjukt fina så vill jag hellre ha ett par svarta för att variera. Mina espadrillos är vita och mockaballerinorna är lite mullvadsfärgade så det blir lite mer komplett med ett par svarta också och OH vad jag vill ha dem!


Fredag 18/3-11

Jag kan inte fatta att jag beställde ny vårjacka och espadrillos igår när det bara några minuter senare faller snö från himlen, så himla surt. Jag trodde stenhårt att våren var på väg när temperaturerna gick mot 1-2-7-11 grader, men icke! Jaja, det försvinner väl snart... Säger jag i förhoppning om att kunna använda mina nya ballerina och min nya vårjacka och mina nya espadrillos.

Var precis inne på H&M's sida igen och hittade ett par skor som jag länge länge länge velat ha, nämligen ett par  virkade ballerina! Ska nog önska mig dem i födelsedagspresent av mamma tror jag. Hon ville nämligen trycka på mig ett par ballerina när jag var hemma och hälsade på en gång för ett tag sen.

Idag är det fredag, Prins Erik är inte hemma från jobbet idag. Det har han varit de senaste två dagarna och det har varit så himla mysigt och nice! Hoppas att man har de möjligheterna i framtiden, att kunna vara hemma och lediga med varandra mer än vad man behöver lägga på jobb och vara iväg. Vad som händer ikväll vet jag inte riktigt, jag känner mig sugen på att dricka vin och socialisera eller bara gosa med Erik.


Torsdag 17/3-11

Efter att ha varit utan pengar sedan slutet av november och efter att ha kämpat och gråtit och haft ångest lika länge kan jag nu glatt meddela att jag fick pengar idag! Äntligen kan man känna sig som en människa igen, sjukt nog.


Tisdag 15/3-11

Sitter och kollar på How I met your mother nu. Älskade den serien för ett par år sen men den börjar verkligen bli tråkig nu, uttjatad. Lite synd ändå, Marshall och Lily är så gulliga ju. Har ätit frukost iallafall och till och med handlat mjölk hos rånaren. Ska nog kötta lite Sims och sen ta en promenad innan jag ägnar resten av dagen tillsammans med bokföring och företagsekonomi...

Middagen med Annie och Linnea i lördags blev jättemysig! Vi åt god pasta med lök, champinjoner, oliver och spenat i och en god pestosås med grädde och ost. Sen hade vi avokado och oliver till och en liten sallad med spenat, tomat, rödlök och balsamvinäger. Och baguette och smör! Och kryddor. Och sen till efterrätt en paj med kolakaksskal med citron i och banan och blåbär, blev förträfflig! Den åt vi med vispgrädde och papaya och mango. Vin hade vi också i mängder till hela kvällen och bra musik! Roligt och mysigt var det! Wennen kom senare och Nogge också.

I övrigt har här inte hänt så mycket. Hela söndagen slappade vi järnet jag och Prins Erik med en varsin dator i sängen. Igår var det tillbaka till verkligheten med allt vad det gäller, jobb för Eriks del och skola för min. Ska satsa lite hårdare idag dock, arbetena ska vara inne på fredag! I can it, som Tobbe säger.


Why should I

Detta är utan tvekan en av de fetaste låtarna just nu och möjligtvis också för en lång tid framöver. Sizzla's mångsidighet gör honom sannerligen till ett geni! Java riddim alltså, mixen med Yabby You och Augustus Pablo också med Sizzla's version på slutet är rentav makalös!



Lördag 12/3-11

Det var en riktigt bra fredag igår må jag verkligen säga! Erik var på after work med en jobbpolare så när han kom hem vid sex-sju tillsammans med Annie så var han lite full, hahaha! Annie hämtade sitt vin och gick igen och jag och Erik hängde lite med varandra och invigde det omgjorda sovrummet tills Jens kom och plingade på dörren.

Sen började det trilla in lite mer folk sakta men säkert, när jag och Prins Erik hämtade våra pizzor till exempel så stötte vi på Danne och Mojje nedanför. Sen kom Frida och Astrit också och till slut Tobbe och Elina. Sjukt nice att hänga med Frida igen! Vi tog en stund för oss själva och satte oss i sovrummet och snackade lite. Känns som jag hade en sjukt nice kväll igår rent socialt. Snackade med Danne också en lång stund och dessutom ett litet talk med Tobbe också. Himla trevligt! Våren sprider sig hela vägen in i kroppen och själen nu. Bra kväll! Bra tid!

Nu är Erik och tränar och sen ska vi handla lite grejer efter det för ikväll bjuder vi Annie och Linnea på middag! Vi gav inte dem något när de fyllde år i februari så vi sa att vi skulle bjuda på middag istället. God middag med vin och efterrätt och så bara vi fyra. Kommer bli skitmysigt! Jag gillar verkligen att hänga med Eriks systrar, dem är grrrrrreat!

Nu ska jag göra lite fint här och sen ska jag plugga tills Erik kommer hem igen! SÅ HIMLA GÖTT MED HELG!


Fredag 11/3-11

Idag har jag och Erik varit tillsammans i fem månader. Kan inte riktigt fatta att det inte är mer för det känns som att vi alltid varit tillsammans men ändå inte. Jaja, roligt iallafall och mer tid lär det ju bli! Det är även fredag idag. Helt stört egentligen eftersom det var måndag igår eller?! Den här veckan har gått läskigt snabbt.

Igår hängde jag med Erik, vi var lite depressed båda två så vi fick lätta på trycket litegrann och när vi gick och la oss tyckte båda att det varit en bra dag iallafall, så det var ju bra! Vi låg i sängen hur länge som helst och så åt vi qournfärssås och spagetti som vi gör nästan varje dag och så spelade Erik lite gitarr och så badade vi också och tvättade Eriks hår så det stänkte om det. Och sen gick vi ju då och la oss.

Idag är det ju som sagt fredag. Nogge frågade om han fick hälsa på idag så det kanske han gör och sen tror jag Wennen kommer också eventuellt. Erik ska hänga lite med Ödlan också och fixa i hans rum terrariet. Jag ska nog möblera om lite i sovrummet tror jag. Erik gillar att jag städar, ändrar om och fixar till så jag får i princip göra vad jag vill (konsulterar självklart med min man ändå). Sen sa han att jag skulle säga till honom vad han ska göra så att han är arbetar'n. Ska bli! Mitt nästa projekt kräver en man, terrariet ska flyttas och Ödlan ska istället få hänga vid fönstret, tror han lär gilla det!

Nu ska jag äta frukost och sen göra fint här! Sen ska jag studera tills Prins Erik kommer hem!


Black Swan - recension

Jag och Erik var och såg Black Swan av Darren Aronofsky i lördags, tack bingolistan för biobiljetterna! Det var ett äventyr som heter duga! Först och främst kom vi lite sent, vi kom in i salongen när förtexterna var igång och vi ville inte störa alla som redan satt sig tillrätta så vi struntade i våra platser och satte oss ute i kanten. Trots detta fastnade jag i filmen direkt. Jag bara sög in allt jag såg och fascinerades.

När filmen var slut var både jag och Erik helt mållösa. Det fanns helt enkelt inte ord för att beskriva denna film, eller känslan den ger. Vi satte oss i soffan när vi kom hem, ville prata om filmen, tänkte bara på filmen, men kunde inte säga ett ord. Fullkomligt tagna av skönhet, rädsla, ångest.




Filmen är så otroligt välgjord och genomtänkt att det, som sagt, inte finns ord och skådespelarinsatserna gjorde mig djupt imponerad och fångad. Jag är helt hooked på denna film! Den är så vacker och samtidigt motsatsen och jag satt och fruktade kommande scener samtidigt som jag satt med gåshud genom andra för att de är så otroligt kraftfulla och vackra.

Jag rekommenderar denna film starkt. Det är utan tvekan en av de bästa filmerna jag sett på länge och jag tror det kommer ta lång tid innan någon film uppnår samma nivå och kvalitet. 5/5 helt utan tvekan.








Torsdag 10/3-11

Jag kan inte fatta att det redan är torsdag?! Vad är det som händer, veckan går ju jättefort! Jag lyckades stiga upp med Erik idag, jag vet inte hur, men upp kom jag. Höll honom sällskap när han åt frukost och kunde säga hejdå ordentligt. Nu ska jag snart göra mig ordning och sen bege mig till vlc. Hoppas verkligen det blir ett givande besök. Ska posta brevet till csn efteråt och sen hoppas jag innerligt att jag får några pengar in på kontot.

När jag kommer hem ska jag tvätta och plugga. Känner att jag har kommit igång med företagsekonomin men ibland är det verkligen svårt att inte ha en lärare att interagera med. Snackade lite med farsan igår dock och det hjälpte en del, ska nog bjuda över honom här och chilla lite och be honom om mer hjälp och en extra titt på mina projekt.


Det är nära nu

När solen börjar skina och fler och fler vårtecken poppar upp med jämna mellanrum är det inte konstigt att man fylls med vårkänslor och tankar på sommaren. Jag börjar dessutom tänka mer och mer på min födelsedag (vilket jag gjort sen februari iförsig...) som är den tjugonde april. Jag satte ihop ett litet drömkollage med min önskelista. En resa till Barcelona, pengar, en egen liten hund, en cykel att trampa på i sommar, ett plättjärn...


Onsdag 9/3-11

Lyckades hålla mig vaken när klockan ringde i morse. Vaknar ju alltid med Erik och brukar inte somna om förrän han går men senaste tiden har jag legat och sovit till typ elva-tolv, nu närmar jag mig åtta-tiden istället, det känns skönt. Steg upp, plockade undan, löste sudoko på toan, satte mig här. Ska snart diska och göra frukost och sen plugga och göra klart ett projekt till företagsekonomin, gjorde klart ett igår också.

Gick inte överdrivet bra på vlc igår, jag kunde inte få hjälp med csn-grejen av syo:n. Ska dit igen imorgon så förhoppningsvis känns det lite mer givande då. Då ska jag iallafall posta brevet till csn och sen får vi hoppas att det kommer lite pengar på kontot. Annars ska jag gå till socialen nästa vecka och det är inget jag vill egentligen, jag menar, ofta man vill behöva hamna där?!

Jaja, igår bakade vi semlor, eller ja, jag bakade semlor. Gjorde lite av en expressvariant för Eriks skull men de blev skitgoda ändå, as usual, men så är jag ju också lite av ett geni, hehe. Så himla roligt med Eriks tålamod när det gäller bakning och matlagning när han är sugen/hungrig. När vi åt ugnsbakad veggiekorv häromdagen öppnade han och tog ut formen flera gånger och var där och kikade hela tiden, "nu är det nog färdigt", eller sitter han på golvet och tittar in i ugnen och tycker det är klart, haha I love him.


Tisdag 8/3-11

Ååååh vad våren börjar närma sig! Solen skiner som bara den, i princip all snö är borta, fåglarna kvittrar och jag blir gladare och gladare, är säkert inte ensam om det. Blogginspirationen är inte så hög just nu men det kvittar ju för här sitter jag och skriver. Det är tisdag idag, även fettisdagen och internationella kvinnodagen, ingen dålig dag med andra ord. Lyckades stiga upp lite tidigare än vanligt vilket var skönt eftersom jag har sovit så förbannat länge de senaste dagarna (veckorna...). Tycker synd om Prins Erik som aldrig får tillräckligt med sömn.

Idag har jag hunnit plugga en stund, diska undan all disk och sola på balkongen. Runt tre ska jag bort till vlc och förhoppningsvis få hjälp med mina csn-problem, tänk om jag hade fått pengar i mars!(!!) Himla tur att jag har världens finaste Erik som står ut med en fattiglapp som mig själv.

Annars då? Ska nog hänga med lite människor idag verkar det som, Erik ska träffa Phille och jag funderar på att slänga av ett sms till Tobbe eftersom jag ändå ska på stan. Hade varit nice att chilla en stund i det strålande solskenet och 30 graderna.


Måndag 7/3-11

Och nu är vi här igen med ny vecka och nya måsten! Det har varit en underbar helg och förhoppningsvis ska det bli lite enklare för mig att fokusera på företagsekonomi B efter massa solsken och mys! Nu sitter jag i soffan med datorn och kollar det dagliga, mail och facebook och bloggen och sådär, pratar lite med min vän Ulrika som befinner sig i Asien ett par månader och ska snart börja städa undan här för att sedan sätta mig med skolböcker!

Skriver om Black Swan i ett eget inlägg och fortsätter istället prata om igår. Då var det strålande solsken så jag och Prins Erik åkte till Wanås och chillade i solen bland konstverk och natur. Det var riktigt skönt och vi gick runt där ett bra tag tills våra fötter var frusna. Sen åkte vi hem till mina föräldrar och drack lite kaffe och te och fikade knäckebröd.

Från mamma och pappa fick min bokhylla, ett hyllplan och en massa andra grejer följa med så nu börjar sovrummet äntligen bli lite finare och mysigare! Och så har vi mer plats för förvaring vilket vi har ett stort behov av. Vi låg och stirrade på bokhyllan en lång stund innan vi gick och lade oss. Funderar på att möblera om där lite idag.

Nu ska jag diska och sen plugga!


Lördag 5/3-11

Kan inte fatta att det är mars nu och att solen dessutom skiner idag! Var ute och tog en promenad för en liten stund sen och ska snart börja laga mat. Tänkte göra någon gratänggrej med zucchini, potatis och qournfärs och lite tomatsåser och ost. Ikväll ska jag och Prins Erik se på Black Swan på bio, jag tar ut min man på a night on the town. Den verkar sjukt bra må jag säga, och läskig med. Hoppas man inte blir livrädd.

Igår chillade vi här hemma. Annie, Linnea och Bella kom hit och drack vin medans jag och Erik gjorde pizza och åt. Jag syndade lite och rökte 1 och en ½ cigg med Annie och Bella på balkongen, det var en härlig stund! Dock kommer jag inte börja röka igen, men det känns bra att "unna" sig ibland och självklart ska det inte bli för ofta. Tobbe besökte oss också.

I morse var vi trötta båda två men jag lyckades ta mig upp och göra frukost. Jag gjorde pannkakor med lite havregryn i som blev jättegoda. Sirap på sen, mmm... Så himla gött med helgfrukost!


Torsdag 3/3-11

Idag lyckades jag hålla mig vaken och inte somna om, även om det krävdes mer än en timme i sängen så vaknade jag iallafall samtidigt som Prins Erik. Han är nu och jobbar och jag ligger i soffan. Har redan ätit frukost och diskat och skrivit en lista över måsten i mars. Och då är det inte garderobs-måsten utan mer aktiviteter i stil med skriv nytt CV och prata med mamma och pappa om penga-lån till jobbig räkning. Ångest-måsten, men det känns skönt när jag kan bocka av dem! Efter all otur och skit jag haft så känns det som att mars blir sista månaden med problem. Jag hoppas iallafall det, innerligt.

Igår var en bra dag, jag köpte nya skor för mitt presentkort på H&M jag fick av Aline. Har velat ha ett par vita espadrillos i åratal men jag ångrade mig och köpte ett par mullvadsfärgade ballerina i mocka. Löste in min trisslott sen och köpte frimärken och efter det mötte jag Erik på biblioteket. Vi satte oss och bläddrade i konstböcker, jag hittade en jättebra om konstnärer från lite annorlunda förhållanden, raw art. Blev inspirerad och skrev ner en massa namn. Älskar att leta inspiration.

Haha, fick precis ett sms från Erik "I loov you baby :)". Satte på Gimmie Love med Collie Buddz (Erik sa en kväll att det var vår låt, att den handlade om oss (och att det var kanske lite dansbandsreggae, haha)) blev lite gråtig i ögat och skickade ett sms tillbaka. Saknar honom. Vill bara vara med Erik hela tiden. Det känns som att det är det enda jag vet for sure. Att jag vill vara med honom. Alltid.


Onsdag 2/3-11

Smakar asmycket rödlök i munnen, åt precis frukost. Pinsamt sen sådan. Jag låg i sängen hur länge som helst idag, sov, drömde, vaknade, somnade om, drömde, vaknade. De flesta drömmarna var ganska härliga men det var i en dröm där jag skrek som en galning med världens hesaste röst, riktig panik, vet inte varför. Fick ett sms av Erik typ precis när jag väl stigit upp. Blir alltid så glad och han säger så fina saker.

Vi ska iallafall ses på biblioteket efter han slutat, jag tänkte sätta mig där och plugga en stund och sen låna lite roliga böcker. Vill få med mig en bra kokbok, en rolig resebok och någon intressant bok om någon konstnär eller så, något inspiring.

Jag tror jag kan få Erik intresserad av att matblogga. Föreslog häromdagen att vi skulle börja fotografera vår goda mat och att vi skulle skriva ner hur vi lagade den och sånt, för att inte glömma allt gott vi äter. Hade varit kul att samla det på bloggen.

Påminnelse till mig själv:
Den goda couscous-rätten med broccoli i (kryddad med paprika och curry) och tomatsåsen med rödlök, svamp och tomatsås osv.
Qournfilé-rätten med créme fraiche-täcke (persilja, lök, tomat, bladspenat, balsamvinäger, ost, mjölk, kryddor) och råstekta potatisskivor (vitlökspeppar och citronpeppar).


Tisdag 1/3-11

Idag var jag på ungdomsmottagningen igen. För tredje gången. Denna gången var det alltså dags för mig att sitta i stolen och jag upplevde det hela väldigt konstigt och lustigt. Obehagligt. Jag kan inte riktigt fatta att jag springer ner dörrarna sådär men jag börjar bli trött på det nu. Att dra det där lasset. Självklart vill jag vara frisk och ha koll på hela min kropp men att ränna där i tid och otid. Usch. Jaja, nu är det över.

Efteråt gick jag till Nogge och Annie och det var trevligt, träffade alla deras djur och så igen, snackade lite. Kollade på Ullared, haha. Blev lite hooked, människorna är ju nästintill galna där borta. Erik ringde sen och hämtade mig, skönt. Vi hade problem med att hitta mötesplats och han var lite irriterad på trafiken men vi kom fram till slut. Väl hemma var jag tvungen att ventilera lite, wich means gråta i princip, vara ledsen, må dåligt, prata. Tråkigt. Jag är trött på att vara en miserabel nolla nu. Jag vill vara glad hela tiden. Och jag vill känna att jag kommer någonstans.

Jag är så glad att jag har Erik. Så ofattbart himla glad. Världens vackraste man går vid min sida och jag kan knappt förstå det. Han har nog ingen aning om hur lycklig han gör mig egentligen, kanske inte jag heller. Jag tackar Gud för Erik.

Den här låten beskriver mitt mood ganska bra. Har lyssnat på den trehundra gånger i rad.
"I'm only ten, but I'm as touched as anyone here by Enya's music. It's powerful in a gentle, lulling way, so relaxing and soothing. If I'm ever sad or angry, her pieces always set me right--- happy, as everyone should be, and happy to just be alive." - WolfLover995


RSS 2.0