Onsdag 27/4-11

Jag kan inte fatta att jag kommer träffa min bror idag! Efter ett och ett halvt år och ännu mer när det gäller Sheena så ska jag träffa dem båda idag vid 4-5 då jag ska möta dem vid perrongen. Halleda!

Nu ligger jag och solar på balkongen, med undantag för skrivandet av detta inlägg. Har pluggat lite och fixat här hemma. Ska snart laga käk och göra mig redo för att traska in till stan. Ska byta en födelsedagskopp och se om jag hittar en mindre size i conscious collection-shortsen samt köpa en svart kort t-shirt på H&M. Sen ställa mig och vänta.

Erik ska knäcka lite idag och träna så vi kommer inte se varandra så mycket. Dock hade vi en skitmysig dag igår så det kan väl vara okej. Dessutom har vi ju precis haft långledigt ihop.

Påskdagarna var underbara! Älskar påsken! Alltid fint väder och människor är pigga och glada. I torsdags var vi ju på konserten. Ska berätta mer om den och kanske till och med lägga upp videos om jag kan få det att funka (löfte till mig själv). På fredagen låg jag mest hemma och chillade, Erik var på egna äventyr. På lördagen käkade vi glass i Åhus och tittade in på glashyttan och på kvällen käkade vi tacos och myste!

I söndags åkte vi till Arild för att umgås med Eriks familj och gå på Eriks morfar Arnes 90-årskalas. Det paddlades kajak (inte för min del), vi åt god mat, jag fick paket och sång av Ola och Lotta och jag chillade med Annie. Första kvällen traskade vi ner till havet och satt och snackade medans pojkarna fiskade och mot slutet hörde vi valar. Så sjukt himla fett! Man hörde riktigt hur stora varelser det var när stjärtfenan slog i vattnet. Riktigt maffigt och vi stod och lyssnade ett bra tag.

Kalaset dagen efter var också sjukt mysigt och jag är glad att jag fick vara med på en sådan högtidsdag. Eriks morfar, och mormor med för den delen, är fina människor och det var så härligt att höra på alla tal och se bilder och så. Blev rörd flera gånger och speciellt i slutet när Arne sjöng och bad.

Sen åkte vi hem och på kvällen hängde jag i Erks studio med Annie, Erk och Tanti. Det dracks vin och whiskey (?!) och spelades sentimentala och emotional låtar, snackades en massa och skrattades också! Mysig time och jag var hemma halv 5 efter att ha sprungit genom halva stan.

And that brings us to today! Ska snart möta upp Annie för chill och ärenden och sen kommer jag träffa min bror!

KÄRLEK


Torsdag 21/4-11

Fy vad längesen det var jag bidrog med en liden text till min blogg så idag får det vara dags igen! Mycket har förmodligen hänt sen senast men jag tänker inte möda mig med att försöka minnas allt utan berättar istället om min födelsedag och några dagar framåt!

Igår fyllde jag alltså 21 år! Prins Erik ville servera mig te på sängen men jag brukar ju alltid stiga upp med honom så det kändes lite konstigt att ligga kvar i sängen medans han satt i köket. En kopp te gjorde han, men vi satt tillsammans båda två i köket istället. Jag trodde det skulle bli en vanlig dag sen när Erik drog till jobbet men precis när jag bestämde mig för att ta tag i dagens skola så ringde Nogge och sen Elina. Bestämde mig för att jag var värd en dags ledighet från mina skoluppgifter för att istället göra precis vad jag kände för resten av dagen!

Hookade upp med Elina i parken. Hon och Tobbe gav mig en kopp från Indiska som jag fick välja ut själv, cute. Annie joinade oss för lite parkmys och Indiskamys. Sen satte vi oss och fikade och Annie bjöd på en öl och en chokladboll! Och cigg. På min födelsedag får jag röka cigg! Annie drog sen och jag och Elina begav oss hem till lägenheten där Erik och Henke befann sig. Lite senare anslöt sig även Nogge och Oscar och jag fick present av Oscar. Dagen till ära, haha. Bjöd på lite kolakakor med citronskal i och chokladbollar.

Sen kom mamma och pappa mot kvällen med presenter! Fick massa qourn-produkter vilket alltid är väldigt uppskattat och så hade de med sig lite grejer från mitt rum med. Sen fick jag skorna från H&M som jag hade önskat mig (sommarens skogarderob är nu komplett!!!) samt ett presentkort och lite beauty-stuffs. Jag bjöd på te och fika och vi satt och hade trevligt ett tag!

Sen mot kvällen hängde bara jag och Erik, skönt! Vi chillade och snackade och kollade lite på How I met yo maaama!

Idag ska typ alla i umgänget dra till Malmö på konsertos! Två jättar i reggaevärlden kommer dit och förgyller vår dag, The Congos och Abyssinians. Eriks present är denna dagen och han bjuder mig på konserten vilket är skitnice! Det kommer bli otroligt fett att se dem. Aldrig tänkte man när man började lyssna på reggaemusiken och dess underkategorier att man skulle få se alla man gjort. Det är så fett! Jag menar, Lee Perry, Anthony B, Nas (hiphop yo men wha evah, fett) och Damian Jr Gong Marley och nu The Congos och Abyssinians.

Nu ska jag återgå till mina studier igen men för att påminna mig själv om en ypperligt rolig händelse tänker jag avsluta detta inlägg genom att fråga vad ni gjorde på Malins rum?!


RSS 2.0