Fredag 18/3-11

Jag kan inte fatta att jag beställde ny vårjacka och espadrillos igår när det bara några minuter senare faller snö från himlen, så himla surt. Jag trodde stenhårt att våren var på väg när temperaturerna gick mot 1-2-7-11 grader, men icke! Jaja, det försvinner väl snart... Säger jag i förhoppning om att kunna använda mina nya ballerina och min nya vårjacka och mina nya espadrillos.

Var precis inne på H&M's sida igen och hittade ett par skor som jag länge länge länge velat ha, nämligen ett par  virkade ballerina! Ska nog önska mig dem i födelsedagspresent av mamma tror jag. Hon ville nämligen trycka på mig ett par ballerina när jag var hemma och hälsade på en gång för ett tag sen.

Idag är det fredag, Prins Erik är inte hemma från jobbet idag. Det har han varit de senaste två dagarna och det har varit så himla mysigt och nice! Hoppas att man har de möjligheterna i framtiden, att kunna vara hemma och lediga med varandra mer än vad man behöver lägga på jobb och vara iväg. Vad som händer ikväll vet jag inte riktigt, jag känner mig sugen på att dricka vin och socialisera eller bara gosa med Erik.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0