Munplågarn...

Sitter på bussen till gamla byahålan. Ska till tandläkaren idag. :( Lite halvlame att jag börjar jobba kvart över elva men vad ska man göra när morsan är morgonpigg och tandläkar-sugen?! Önska mig lycka till, hoppas jag överlever.

bloggälskande

Ni vet väl att ni kan lägga till mig på bloglovin?! Jag säger bara det för att göra det enklare för er, grabbar. Så ni håller koll. Och vet var ni har mig. På bloglovin alltså. KLICK!



Osminkad. Snygg. Jag vet...


Framtida Kissie?!

Helt ärligt kollar jag på riktig himla skit-tv ibland. Och älskar det. Ett program jag troget följer och älskar är pinsamt nog The Real Housewives of Beverly Hills. Vet inte om det finns fler trogna TRHOBH-fanz där ute och om ni isåfall också slagits av hur lika Adrienne Maloof och Kissie Nilsson är?! Är det såhär Kissie kommer se ut om 20 år?!


Am I right?! lol


Shit H&M

Bläddrade igenom en katalog jag fick från H&M häromdagen och blev lite förvirrad...



Förvånar mig inte att H&M satsar på Zoolander-posen aka Blue Steele i höst. Kolla bara originalet.


Am I right? lol


Onsdag 14/9-11

Hej bloggen, jag känner mig lite som en sell out. Men. Jag har köpt en iPhone 4. Trots att femman kommer snart men wha eva. Märta, syrran, hoppas Dejan inte blir ledsen... :S:S:S ferlåt.


Måndag 12/9-11

Sådär ja, en ny jobbvecka framför sig. Skönt nog börjar jag kvart över elva så lite chill hemma har man tid till. Helgen var helt okej måste jag säga. Fredagen var riktigt skön, mys med Erik, bara han och jag for once. :) Lördagen spenderades med second hand. Gjorde några fynd och mest nöjd blev jag med ett par Day Birger Et Mikkelsen-jeans för typ 59 spänn. Efter det fikade vi och sen blev det vin-drickande med Annie men det var inte kul så nästa helg tänker jag inte hälla ett uns alkohol in ma bod' and NO PARTY! Igår chillade vi här hemma, Erk kom över och hälsade på och det var riktigt trevligt!


Mina närmsta framtidsplaner består av att jobba och chilla stenhårt. Samt studera, det är sista veckan på administrationskursen och jag måste dessutom boka in mig på ny kurs!





Pengar är inga problem. LOL!

RSS 2.0