Tisdag 15/3-11

Sitter och kollar på How I met your mother nu. Älskade den serien för ett par år sen men den börjar verkligen bli tråkig nu, uttjatad. Lite synd ändå, Marshall och Lily är så gulliga ju. Har ätit frukost iallafall och till och med handlat mjölk hos rånaren. Ska nog kötta lite Sims och sen ta en promenad innan jag ägnar resten av dagen tillsammans med bokföring och företagsekonomi...

Middagen med Annie och Linnea i lördags blev jättemysig! Vi åt god pasta med lök, champinjoner, oliver och spenat i och en god pestosås med grädde och ost. Sen hade vi avokado och oliver till och en liten sallad med spenat, tomat, rödlök och balsamvinäger. Och baguette och smör! Och kryddor. Och sen till efterrätt en paj med kolakaksskal med citron i och banan och blåbär, blev förträfflig! Den åt vi med vispgrädde och papaya och mango. Vin hade vi också i mängder till hela kvällen och bra musik! Roligt och mysigt var det! Wennen kom senare och Nogge också.

I övrigt har här inte hänt så mycket. Hela söndagen slappade vi järnet jag och Prins Erik med en varsin dator i sängen. Igår var det tillbaka till verkligheten med allt vad det gäller, jobb för Eriks del och skola för min. Ska satsa lite hårdare idag dock, arbetena ska vara inne på fredag! I can it, som Tobbe säger.


Kommentarer
Postat av: alice

FIN BLOGG :)

2011-03-15 @ 10:52:12
URL: http://photohorses.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0