Tisdag 31/5-11

Tänk att det är juni imorgon, ganska sweet ändå. Det är dessutom Eriks sista arbetsdag, han är ledig sen torsdag, fredag och måndag. Vädret ska vara bra nästan alla dagar också, så himla underbart! Får se vad vi hittar på men jag är sugen på att klämma in lite fiske, stek och fix på balkongen, disney-maraton och skitmycket mys tillsammans.

Egentligen tänkte jag bara slänga in en liten påminnelse till mig själv. Erik fyllde år den 23:e men jag är inte nöjd med det jag gjorde och gav honom, känner att han ska ha mer :) Han jobbade på sin dag så jag lät honom sova lite mer medans jag gjorde frukost till honom och dukade upp med omelett, goda pålägg, kaffe och How I met you mother. Sen älskar Erik honung, verkligen älskar, så jag köpte en fair trade-honung som är gjord av bin från regnskogen i Mexico.

Sen är det så att vi kollar på tok för lite på film för att vara två filmälskare så jag tänkte köpa filmer av Hayao Miyazaki som jag vet att Erik älskar. Jag har bara sett en av hans filmer men ser framemot fler så jag tänkte köpa ett par stycken till Erik som en liten sen present! Det blir han nog glad av :)


Fredag 27/5-11

Satt och tänkte precis på att om mitt företag går bra och om utvecklingen håller den linje jag önskar så kan man ju faktiskt packa väskan och flytta om man vill. Tänk till exempel att flytta verksamheten till exempelvis Barcelona! Det hade ju varit dunderfett att lära känna Barcelona och bo i en chillig stad på lite varmare breddgrader.

Tror Erik också hade tyckt det varit riktigt gött. Ta med sig brädan och chilla runt och se snygg ut. Mmm, min fina man... Dessutom känner vi ju många där! Och om web-butiken går riktigt bra så kan man öppna en riktig butik i Barcelona!

Jag älskar att drömma och jag tror det är viktigt att göra det. Att kunna se sig själv åstadkomma saker man strävar efter gör att man kommer en yttepytte bit närmre också. Dessutom tror jag att det håller en ung, ung i själen. När man släpper sina drömmar känns det som att man även släpper lusten till livet litegrann. Även om saker och ting är skit måste man fokusera, hoppas och tro på att det faktiskt blir bättre. Skorna kan ju inte bli rena om man inte går genom skit först.


Torsdag 19/5-11

Sitter och lyssnar på Beyoncé denna morgon. Har redan fått i mig frukost och slängt ner tvätt i tvättstugan, som borde blivit hämtad för en halvtimme sen. Men wha eva, har tid till 12 och bara två maskiner så who gives?!

Min dag kommer bestå av viktigheter och jag är inte överexalterad över det ska jag säga. Dels så är det projekt som ska göras till skolan, det är tvätten i källaren, det är räkningar som ska betalas och det är ny kurs som ska bokas så jag måste eventuellt traska in mot stan också...

Egentligen vill jag bara sitta och jobba på mitt företag men det får tyvärr ligga lite på hyllan för dagen, det finns ju dock i tankarna hela tiden och så jag brukar skriva ner alla bra idéer jag får. Har pratat lite mer med min leverantör och det kommer dessvärre dröja lite med vissa modeller eftersom jag eventuellt vill göra ändringar. Hoppas att jag hinner få hem tillräckligt många modeller innan juli iallafall men det ska nog gå bra! Jag hoppas på att bli färdig med min beställning till helgen.

Vad vill ni handla när ni handlar på nätet och hittar en bra webshop?


Måndag 16/5-11

Nu är det måndag igen. Eriks kollega som skulle hämta honom idag var sen så vi hann mysa extra länge i morse, underbart! Nu är han dock iväg och vi ses inte förrän efter fyra vilket ger mig tid att chilla, göra fint, plugga och planera. Snart startar jag nämligen upp mitt nya företag och i samband med det kommer bloggen användas mer!

Det som kommer ske är att en webshop startas upp där ni kan köpa bland annat bikinis, noga utvalda av mig, och till priser som gör det möjligt att köpa en hel garderob full! Det är otroligt spännande men mycket arbete kvar. Jag ska boka möte på arbetsförmedlingen då de kan hjälpa en med starta-eget och förhoppningsvis kan de fungera lite som en guide. En mentor hade varit förträffligt...

Målet är att vara uppstartad och igång inom en månad!


Excited i morgonrocken.


Lördag 14/5-11

Fingrarna på tangentbordet igen. Har till och med blivit kass på att skriva snabbt. What's wrong with me?! Hur som, mycket har hänt sen senast. Senast jag skrev var nog precis innan Aron och Sheena kom hit så jag tänkte skriva lite om det!

Jag mötte dem vid tåget med Oscar och Lukas. Kändes så sjukt, började ju såklart gråta direkt, haha. Men med all rätt, det var så gött att de var här igen! Vi gick för att lämna väskorna och checka in hos Nogge men vi fick aldrig tag på dem så då blev det så att Aron och Sheena stannade hos oss iallafall! Och det var ju bara skithärligt, ville verkligen ha dem här :)

Första helgen var vi hemma hos morsan och farsan med morfar och Barbro, farmor och farfar, mormor och Martin samt Märta, Dejan och Ivan. Och Tekla. Och sen jag, Erik, Aron och Sheena! Vi åt god lasagne och drack vin och hade det trevligt. Snackade en himla massa och hade trevligt. Trötta fina Erik somnade på min säng och jag, Aron, Sheena och morbror Martin höll ut längst. Pappa var dock inte långt efter.

Aron blev sjuk dagen efter så några dagar var lugna och chilliga eftersom han var ganska dålig. Vi var dock i parken på lördagen med Sheena och gick ut efteråt. Aron kom tillbaks till oss i stan dagen efter och bjöd på pizza men blev dålig igen, sen höll det i sig några dagar. Sjukt tråkigt...

Helg nummer två spenderades mestadels i parken. Alkohol involverat båda kvällarna. Första kvällen trillade jag över en parkbänk mitt framför en massa polare, inklusive Erik. Sjukt pinsamt. Och smärtsamt. Vi gick också ut båda kvällarna. På söndagen åkte vi till syrran i Lund och grillade och hade mys.

De sista dagarna hos mig och Erik var nog nästan mysigast. Hemskt var det dock dagen de åkte. Det kändes bara som att alla drog i dem hela tiden så man inte fick någon "sista" tid tillsammans. Det löste sig som tur var fint så vi hann hänga lite extra med varann. Att säga hejdå sen var riktigt jobbigt... Sentimentalt och återigen smärtsamt. Många tårar fälldes. Det har hållt i sig ett par dagar.

Det var härliga dagar och jag önskar verkligen att de alltid var här

Igår bestämde jag och Prins Erik att vi inte skulle bestämma något utan bara göra precis vad vi kände för. Det resulterade i en sjukt chillig fredag! Vi drack först öl med Annie och Erik på Fenne (lol) därefter köpte vi öl på systemet för att bege oss vidare mot Bägels för mer öl och chill! Sen gick vi hem till oss så lagade jag spagetti och qournfärssås. Det blev en fin middag. Krenare joinade oss sen och natten spenderades på biljard. Kom dock hem ganska tidigt så vi orkade med en helgfrukost jag och min baby. Satt och käkade våfflor med grädde och drottningsylt, mmm :)

Nu är Erik på Tae kwon do-tävling (tog en chansning med stavningen där) och jag är hemma och myser. Ska slösurfa, kanske planera lite företag och förmodligen lässa några The Hills-avsnitt, haha. Längtar efter Erik så det ska bli riktigt skönt när han kommer hem igen så vi kan hänga lite med varandra bara han och jag :)


RSS 2.0