Tisdag 14/6-11

Tänkte bara lite snabbt sådär säga att jag förmodligen fick lite jobb idag på The Spice Tree. Inget med det...

Haha, jojo! Jag är verkligen skitglad! Hoppades stenhårt från den sekunden jag först hörde att de kanske behövde folk där så jag fixade snabbt ordning ett CV och ett personligt brev och idag ringde dem! Jag ska skicka ett mail och boka en tid men han frågade redan i telefonen om jag kunde tänka mig att jobba lite veckoslut. Och det är ju en skitbra början! Äntligen kan jag börja leva litegrann! Hurra!


Torsdag 9/6-11

Tänkte faktiskt be om råd, tips och förslag från er gällande min webshop! Min webshop som till en början kommer sälja bikins, som är designade av mig. Tillsammans med mina leverantörer arbetar jag fram originella och vackra bikinis till ett pris på en betydligt lägre nivå än vad dem kommer se ut att kosta! Bikinisarna, och framtida kollektioner med kläder, kommer inte finnas i alltför många exemplar eftersom jag vill att den unika känslan ska bestå när man använder plaggen. På webshopen finns inte de typiska trenderna eftersom jag vill sälja hållbart mode, med plagg du kan använda länge och om och om igen.

Mitt mål är att hela tiden jobba nära mina kunder för att jag vill ge er det Ni vill ha och det är därför era ord är viktiga för mig. Jag lyssnar på allt ni säger!


Webshopens sortiment kommer hela tiden att utökas efterhand, efter era krav och önskemål! När vi är igång med badkläderna är planen att ta in andra vackra klädesplagg som får en att känna sig riktigt fin och bekväm! Vad som kommer hända efter bikinisarna får vara en hemlis så länge...RSS 2.0