Måndag 22/8-11

Måndag igen efter en chillig helg! Den har bjudit på hemma-mys, grillfest hos Erk och utflykt. Vi var på fisketur vid havet igår med Henke, Emmi och Lars. Fisk fick vi dock inte men vi grillade gott och plockade björnbär samt en svamp. Vi hade det riktigt mysigt, ett perfekt sätt att avsluta helgen på!

Nu ska jag plugga framför datorn men jag ville bara slänga upp en bild på dessa otroliga örhängena från Oscar De La Renta, tycker de också borde ha funnits i kobolt-artikeln i DV minsann! De är så himla vackra men ändå fierce.


Lördag 20/8-11

Ååååh vad skönt det är med helg! Ska spendera några timmar med mig själv tänkte jag innan Erik och några polare kommer hit. Då ska jag fixa käk till oss som vi kan njuta av tillsammans med ett glas vin, mmm.

Bläddrade ut senaste DV igår, brukar alltid ta lång tid på mig med magasin eftersom jag gillar att "spara" dem. :) Otroligt bra modereportage i detta numret må jag säga, det är det som är bra med hösten. Kläder. Och mys! Till följd av ett otroligt vackert armband från YSL som skymtades i tidningen sitter jag nu och kikar på deras hemsida och blir förälskad. Bland annat i denna ringen:En aning pricy för plånboken just nu, men det ska det nog bli ändring på! ;)

Fredag 19/8-11

Nästsista fredagen i augusti, lite deprimerande, men jag ser faktiskt fram emot hösten och vad den har att erbjuda! Till exempel har skolan dragit igång igen, nu är det Näthandel B som gäller, good knowledge! Det ska bli kul att få ruljans på det. Sen vill jag spara lite pengar så att jag och Erik kan åka till Kalifornien nästa år, the dream!
Hoppas jag får lite mer inkomst snart bara men med lite tur och envishet får jag kanske ett jobb nu i höst. Jag hade velat ha en skrivare så att jag kan skriva ut CV och personliga brev på löpande band. Och dessutom renskriva allt material till företaget, som det kommer ligga stor fokus på i höst. Spännande!Fredag 5/8-11

Undra om Robert Wells har fått göra en schampoo-reklam någon gång...

Från google


Onsdag 3/8-11

YES!!! Erik kommer hem på fredag istället! Fy vad skönt! Han ringde idag :) jag råkade dock klicka honom några gånger eftersom jag trodde det var typ telefonförsäljare, känner mig elak :( men vi hann iallafall prata en liten stund, tror jag grät genom hela samtalet. Så himla skönt att snacka lite! Och så himla skönt att han kommer på fredag. Mmm :)


RSS 2.0