Lördag 30/7-11

Nu har Erik åkt iväg på sin fiskeresa. Jag är själv i lägenheten och det värsta är att vi inte ens kan snacka med varandra förrän han är på väg hem igen om en vecka... Ingen täckning på mobilen där uppe i vildmarken direkt, sjukt sorgligt. Saknar honom skitmycket, känns så himla konstigt att han inte är här. Men jag tror ändå det är bra att vara ifrån varandra lite, att få sakna och längta. Det kommer ju bli underbart när han är här igen.

 Har bestämt mig för att göra grejer hela tiden. Annie ska vara här sjukt mycket, hon sov här i natt. De senaste dagarna har varit väldigt tumulta för oss båda så jag är verkligen tacksam för att vi har varandra just nu (och alltid annars också of course).
Jag ska fixa lite med skolan och boka in mig på nya kurser och skriva CV och sådär till ett jobb. Hade varit så gött om man hade kunnat spara lite pengar, till framtiden och företaget och sådär. Sen ska jag nog pyssla lite i lägenheten också, hänga upp tavlor och möblera om litegrann. Om farsan hade varit hemma hade det varit nice att hänga lite med honom och kanske be honom om lite borrhjälp, hmm?!

Jaja, jag ska nog klara mig. Längtar till nästa lördag. Mmmm. Erik...

 


Torsdag 7/7-11

Sitter och kollar på Keeping up with the Kardashians. Jag älskar den familjen alltså, så himla underbara! Kourtney och Khloe är ju klart favoriterna. Kommer underhålla mig med detta idag plus en underbar tvätt-tid och så ska jag planera på företaget! Snart har jag tillräckligt med underlag för att ansöka om lån, och då kan jag äntligen lansera och sätta igång! Vill ha mycket underlag klart innan jag sätter igång så jag står på en stabil grund.


Tisdag 5/7-11

Vaknade upp av en stressande Erik (som missade bussen) så efter vi sagt hejdå och pussats lite steg jag upp. Tänkte göra ordning här och kanske dra och handla. Ska ligga på balkongen och pressa idag för solen ska minsann skina! Tänkte planera marknadsföring till företaget där ute och lite annat pyssel. Visa mig era bloggar, skriv ett inlägg om era drömmar och önskningar för framtiden, kommentera här i min blogg och så läser jag sen!


Måndag 4/7-11

Shit vilken helg. Jag har varit på fester jag inte alls är van vid. Untz untz untz, dricka dricka dricka! Crazy shit. Ös! Och jag har haft skitkul! Verkligen kul! Lördagen floppade ju litegrann men överlag så har jag haft kul, gött med ös. Dock tog vi alla ett litet snedsteg på lördagen men tack och lov kom vi hem till slut och då stod min fina man och väntade på mig sådär 4 på natten vid cykelbron i parken. :)

Nu känns det skönt med ny vecka men jag behöver svar från min skola så att jag kan plugga vidare! Det känns skönt att ha tid att planera till företaget men det genererar ju dessvärre inga pengar ännu så jag behöver min skola för det också, förutom skitbra kunskap förstås.

Kan ni inte skriva lite inlägg i era bloggar om era drömmar och önskningar för framtiden? Det hade varit kul att läsa andras tankar om det och samtidigt kanske hitta nya bra blogs att läsa, tycker ni inte? :)

Hidao


Fredag 1/7-11

Jag kände bara för att skriva lite om hur jag tänker och känner inför framtiden och vad jag önskar uppnå.

Just nu känns det som att jag befinner mig i ett stadie där jag inte riktigt är helt igång och kan leva mitt liv till fullo. Det betyder inte att jag inte älskar min position för det jag, verkligen. Jag är så lycklig över att få vara med min Erik varje dag. Jag älskar verkligen honom med hela min kropp, hela mitt hjärta och hela min själ. Och underbart nog känner han likadant för mig. :) Jag är också otroligt tacksam för att få ha Annie som min vän och såklart för alla mina andra vänner och min fina familj. Och allt vackert omkring mig. Varje dag är jag glad och tacksam över det, jag tror det är viktigt att vara det.

Jag hoppas att jag får behålla allt detta länge, helst hela mitt liv. Vad jag önskar hända inför framtiden är att få gifta mig med Erik. :) Jag drömmer verkligen om vårt bröllop (och önskar innerligt att inget dåligt ska hända med oss utan att vi ska få ha vår kärlek för varandra in all times) och allt vad ett giftermål innebär. Marriage är fedt. Sen hoppas jag att vi bildar en vacker familj. Fina fina barn som är delar av honom och av mig. Tanken att få skapa ett helt nytt liv, en alldeles ny liten person till världen tillsammans med Erik gör mig varm i hela kroppen.

Jag vill också bli framgångsrik med mitt företag så jag önskar mig såklart lycka med karriär! Det hade varit så roligt om mitt företag hade gått bra och om andra hade gillat det jag gjorde! Shit alltså vad jag vill komma igång! Jag är så himla excited över att få driva detta för jag tror verkligen att jag hade kunnat göra det så bra. Det är precis detta jag vill göra så jag insåg att: om man vill något så får man helt enkelt fixa det själv för ingen kommer göra det åt en.

Självklart hoppas jag att företaget kommer bli framgångsrikt så att jag tjänar mycket pengar på det men det är ju också just därför jag är beredd, och glad, att få ge mitt bästa. Jag tror verkligen att jag kan! Ni ska få se, haha. Ni kommer gilla det :)

Jag vill vara smart med mina pengar och spara undan mycket, i företaget och privat. Jag vill kunna investera i annat och kunna skapa en riktigt göttig levnadsstandard till mig och min familj. Att kunna resa mycket och ha en massa egna boenden på olika platser i världen hade ju varit riktigt himla nice.

Shit alltså vad jag pladdrar nu känner jag. Kan inte riktigt skriva mer, blev helt stressad haha.

Vad önskar ni händer till framtiden? Vad vill ni uppnå och vad hoppas ni händer? Det hade varit sjukt roligt faktiskt att få se vad andra pladdrar av sig om och hur andra tänker och sådär. :) Kan ni inte skriva såna inlägg? Jag lovar att jag läser. Kanske kan länka till mina favs o sådära.


RSS 2.0