Tisdag 31/5-11

Tänk att det är juni imorgon, ganska sweet ändå. Det är dessutom Eriks sista arbetsdag, han är ledig sen torsdag, fredag och måndag. Vädret ska vara bra nästan alla dagar också, så himla underbart! Får se vad vi hittar på men jag är sugen på att klämma in lite fiske, stek och fix på balkongen, disney-maraton och skitmycket mys tillsammans.

Egentligen tänkte jag bara slänga in en liten påminnelse till mig själv. Erik fyllde år den 23:e men jag är inte nöjd med det jag gjorde och gav honom, känner att han ska ha mer :) Han jobbade på sin dag så jag lät honom sova lite mer medans jag gjorde frukost till honom och dukade upp med omelett, goda pålägg, kaffe och How I met you mother. Sen älskar Erik honung, verkligen älskar, så jag köpte en fair trade-honung som är gjord av bin från regnskogen i Mexico.

Sen är det så att vi kollar på tok för lite på film för att vara två filmälskare så jag tänkte köpa filmer av Hayao Miyazaki som jag vet att Erik älskar. Jag har bara sett en av hans filmer men ser framemot fler så jag tänkte köpa ett par stycken till Erik som en liten sen present! Det blir han nog glad av :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0